Parkeren - update 04 juni 2024

De Avondvierdaagse is een evenement voor wandelaars, het gebruik van de fiets wordt door ons alleen maar gestimuleerd, vandaar de onderstaande gedragsregels voor iedereen.

Fietsers

alleen de hoofdingang van SC Hoevelaken aan de Kleinhovenweg gebruiken, daar zijn aan de rechterkant meer dan genoeg plaatsen voor je fiets.

Er wordt géén toegang gegeven aan fietsers aan de achterzijde van SC Hoevelaken, alleen leden van de voetbalclub die komen trainen mogen er daar door. Tevens worden met ingang van 04 juni 2024 aan 2 mensen per school ( dus 1 voor de 5 en 1 voor de 10 km ) een carnet gegeven om ook hun fietsen bij de achteringang te mogen zetten.  Meer niet, want de ruimte is echt beperkt.

Let op : vanwege werkzaamheden is het parkeerterrein voor fietsen behoorlijk minder dit jaar, dus eventueel je fiets op het Kerkepad zetten wordt toegestaan !    Auto's kunnen de Kleinhovenweg bijna niet meer gebruiken : parkeer je auto bij de Lidl en loop dat kleine stukje !

Auto's

Vanwege werkzaamheden is het voor auto's weinig plaats, wij geven de fietsers de voorkeur !  Parkeren bij voorkeur bij de Lidl, in de nabijheid van de SC Hoevelaken is zeer weinig plaats !