Wanneer en waar wordt de Avondvierdaagse gelopen ?

In 2024 lopen we van dinsdag 04 juni tot en met vrijdag 07 juni.  De start is iedere dag vanaf de achteringang van de SC Hoevelaken aan het Kerkepad.   Fietsen moeten gestald worden bij de hoofdingang aan de Kleinhovenweg, het Kerkepad zelf moet fietsvrij blijven.

Hoe oud moet je zijn om mee te lopen ?

Deelnemers aan de 5 km moeten in 2024 zes jaar of ouder worden.    Voor de 10 km moet je minimaal 8 jaar zijn.

Mag ik alleen lopen ?

Ja, je mag alleen lopen als je 16 jaar of ouder bent.  Ben je jonger, dan moet een volwassen begeleider meelopen.

Hoe laat is de start ?

Deelnemers aan de 10 km starten dinsdag, woensdag en donderdag om 18.30 uur  en vrijdag om 18.15 uur  De deelnemers aan de 5 km starten op dinsdag, woensdag en donderdag om 18.45 uur  en op vrijdag om  19.00 uur  Houdt rekening met op tijd aanwezig zijn : zoals scholen / groepen als individuele lopers moeten zich voor én achteraf melden bij het Startbureau in de kantine van SC Hoevelaken.

Hoe lang duurt een avond ?

De 5 km duurt gemiddeld een uur en een kwartier, de 10 km meestal ruim 2 uur. Uiteraard is het afhankelijk hoe snel er gelopen wordt, duur van de pauze, het weer en dergelijke.

Wat kost het ?

Deelname kost bij voorinschrijving € 7,oo  inclusief een herinnering.  Voorinschrijving is allen op woensdag 22 mei 2024 van 19.00 tot 20.00 uur in Dorpsshuis de Stuw, contante betaling.  Inschrijven op de eerste dag is niet mogelijk.

Waar krijg ik mijn medaille ?

Op de avond van de intocht, vrijdag dus, worden de medailles voor scholen / groepen, voor de intocht al uitgereikt. Individuele lopers ontvangen hun medaille voor de start bij het Startbureau.

Het startbureau ?

Op het binnenterrein van de SC Hoevelaken is een groot loket waar je je als individueel of per schoolbegeleider vooraf moet melden, en als je de afstand gelopen hebt, moet je je afmelden.

Waar is de intocht ?

Het verzamelpunt voor beide afstanden is vrijdag vanaf 20.00 uur op het parkeerterrein achter Eurteco, zij-ingang Stoutenburgerlaan.   In principe start de intocht om 20.15 uur via de Stoutenburgerlaan, de Wiekslag, de Brink en de Kantemarsweg.    Naar verwachting is de finish vanaf 20.45 uur op de Kleinhovenweg.