Verslag van Vrijdag 07 juni 2013

Dé dag waarnaar iedereen naar uitkeek : de intocht !   Voorafgaande aan de intocht moest natuurlijk nog een aantal kilometers gelopen worden, ditmaal via de Hoevelakerveenweg naar N’veen, en via de Schoolstraat naar de Penningweg richt Euretco. De deelnemers aan de 15 km werden deze laatste avond via Zwartebroek geleid, om via de Hoevelakenseweg / Middelaar uiteindelijk bij het opstelpunt voor de  “tocht der tochten”  uit te komen.   De 3 muziekkorpsen  Door Wilskracht Sterk, de Blue Seals en Concordia kwamen netjes volgens schema tegen 19.45 uur aan, en uiteindelijk kon om 20.20 uur het schot gelost worden voor de intocht over de Stoutenburgerlaan.   Ook dit jaar was er weer veel publiek langs de kant van de straat aanwezig, en bereikte iedereen veilig het eindpunt.

Met dank aan de EHBO onder leiding van  John v/d Bunt, de SC Hoevelaken voor de uitstekende gastvrijheid die zij ons weer geboden hebben,  Bloemsierkunst Kiki voor de mooie boeketten voor de vrijwilligers en EURETCO voor het gebruik van het opstelterrein aan de Koninginneweg.

Als laatste mijn welgemeende dank voor alle vrijwilligers ( 42 mensen ! )  die dit jaar hebben meegeholpen om alles in goede banen te lijden : gewoonweg fantastisch !

Graag tot weerziens tijdens de 35e AVONDVIERDAAGSE HOEVELAKEN  17 t/m 20 JUNI  2014