Parkeren: hoe en waar

De Avondvierdaagse is een evenement voor wandelaars, het gebruik van de fiets wordt door ons alleen maar gestimuleerd, vandaar de onderstaande gedragsregels voor iedereen :

Fietsers : alleen de hoofdingang van SC Hoevelaken aan de Kleinhovenweg gebruiken,                    daar zijn aan de rechterkant meer dan genoeg plaatsen voor je fiets.

Er wordt géén toegang gegeven aan fietsers aan de achterzijde van SC Hoevelaken, alleen leden van de voetbalclub  die komen trainen mogen er daar door.

Het is absoluut niet toegestaan om je fiets op het Kerkepad neer te zetten.                                                Er zijn mensen van de organisatie aanwezig die je daarop wijzen :  aangezien er grote groepen wandelaars meermalen over het Kerkepad lopen, wil de organsiatie dit pad zo vrij mogelijk houden van fietsen.

Auto’s : via de Kleinhovenweg kunt u uw auto parkeren op de achterste parkeerplaatsen van SC Hoevelaken, dus niet aan de rechterzijde aangezien dit aangewezen is voor fietsen, maar let op: er  is plaats voor slechts een beperkt aantal auto’s

Per deelnemende school / vereniging worden er bovendien maximaal 3 auto’s door de organisatie toegelaten op het auto-parkeergedeelte.    Deze auto’s ontvangen een speciaal toegangsbewijs daarvoor. Komt u uw kind met de auto brengen, dan graag afzetten op de Veenslagenweg.

De organisatie heeft mensen op het Kerkepad én de Kleinhovenweg staan voor het naleven van deze regels.  Het is voor iedereen een kleine moeite, maar gezien de hoeveelheid  mensen die er komen willen wij graag dat het goed én netjes geregeld is.

Bij voorbaat onze dank.