Feestelijke intocht Avondvierdaagse 2017

HOEVELAKEN  – De 38e editie van de Avondvierdaagse Hoevelaken die vorige week van dinsdag tot vrijdag plaatsvond kan als geslaagd in de annalen worden bijgeschreven. De weergoden waren de bijna 700 wandelaars, in tegenstelling tot de weerberichten, uiterst vriendelijk gezind. Van dinsdag tot en met de intocht op vrijdag werden de lopers vergezeld door een vrolijk schijnend zonnetje.

De feestelijke intocht vond net zoals de vorige edities op vrijdagavond plaats. De wandelaars werden begeleid door het Nijkerks Stedelijk Fanfare Orkest uit Nijkerk en Door Wilskracht Sterk uit Achterveld. Ook dit jaar was er weer veel publiek langs de kant van de straten en op de pleinen van de Wiekslag en de Brink aanwezig.

WAARDERING
Na afloop van de Avondvierdaagse kregen alle vrijwillige medewerkers als dank voor hun inzet een fraaie bos bloemen overhandigd van Kiki Bloemsierkunst uit Hoevelaken. Het was een geste die door Cees Beijer zeer gewaardeerd werd: “Behalve Kiki Bloemsierkunst wil ik graag iedereen bedanken die het ons mogelijk maakte deze editie van de Avondvierdaagse te organiseren. Met name dank aan de EHBO, de SC Hoevelaken voor de uitstekende gastvrijheid die zij ons weer geboden hebben en Euretco voor het gebruik van het opstelterrein aan de Koninginneweg. Als laatste mijn welgemeende dank voor alle vrijwilligers (39 mensen!) die dit jaar hebben meegeholpen om alles in goede banen te leiden: gewoonweg fantastisch! Graag tot weerziens tijdens de 39e editie, waarvoor de voorbereidingen binnenkort al weer van start gaan.”

De intocht was weer een groot feest.

Foto: Gerrit Steen