Een korte terugblik op de 2012 editie

Op de dinsdag werden een aantal pijlen op de 5 km route door Hoevelakense vandaaltjes weggehaald, paniek bij de ouders die met hun kroost meelopen ! Hoe komen wij terug !…..

Politie die niet of niet op tijd verscheen op die punten op de 10 km waarbij wij ze graag even zouden willen hebben, alleen al voor het gezicht dat er politie staat voor de automobilisten, gelukkig hebben wij zeer ervaren jongens bij de motorploeg zitten die het ook zelf aankunnen !

Een fantastische functionerend startbureau ( angie en consorten ) die iedereen afstempelde en registreerde, en ook nog eens degene nabelde die zich niet hadden afgemeld…..

Lichte paniek op de donderdagavond, toe bleek dat wij niet het voorterrein van Intres hadden maar het achterterrein : er werd gauw geschakeld door Marco en George en gezorgd voor een perfect verlopen opstelling én intocht…….

Hetzelfde Intres die ons toeliet op hun terrein : ontzettend bedankt !

De controleurdames die verkleed waren : het clownsduo Sylvia en Erica op de 10 km en Karin en Sandra op de 5 km, fantastische reacties van de lopers !

Alle verkeersregelaars, zowel op de fiets als op de motor, het verliep geheel naar behoren

Absoluut niet te vergeten zijn de dames en heren van de Ehbo, ’n enkele blaar en hier en daar een pleister werd in 2012 verzorgd, maar toch fijn dat jullie erbij waren !

De vele, vele high- en low-fives plus de boks’ en   die de verkeersregelaars mochten ontvangen, het gaf aan dat de jeugd het naar zijn zin had deze dagen !

U begrijpt het wel, een geslaagde A4d !