De voorbereidingen voor de 2012 editie weer in gang

Carolien is al druk bezig om nieuwe wandelroutes uit te zetten via een computerprogramma, waarbij zelfs voor ons nieuwe wegen (her)ontdekt worden ! Natuurlijk kost dit de nodige moeite, wat het internet laat ons soms wegen zien die in werkelijkheid “Verboden voor onbevoegden – Eigen Terrein “ zijn, en dan moet je weer opnieuw aan de slag. Maar één ding is alvast zeker : de routes worden verfrissend anders.

Een andere verrassing voor 2012 betreft de intocht op donderdag 07 juni.
Wij maakten de afgelopen jaren gebruik van het grasveld naast de hockeyvelden aan de Weidelaan, waar momenteel echter nieuwbouw wordt gepleegd, dus dit terrein hebben wij niet meer tot onze beschikking. Wij zijn er in geslaagd om een werkelijk toplocatie te vinden, waarbij de desbetreffende organisatie / bedrijf waar dit terrein toe behoord, ons met alle genoegen wilde tegemoet komen. Wie dit is, houden wij nog even geheim, maar het beloofd een grootste intocht te gaan worden !

Tenslotte heeft zich de afgelopen maanden al één nieuwe vrijwilliger aangemeld, als motor-verkeersregelaar op de 10 kilometer : Valerie, alvast hartelijk welkom.

Mocht u ook uw steentje willen bijdragen tot het tot een succes komen van de Avondvierdaagse, neem dan geheel vrijblijvend via mail of telefoon contact met ons op.