De intocht

Zoals u ongetwijfeld al weet, start de intocht in 2012 weer als vanouds vanaf het parkeerterrein bij Intres aan de Koninginneweg. Alle lopers komen binnen via de Beek en door de zij-ingang bereiken zij daar het parkeerterrein. Een aantal verkeersregelaars wijst de scholen / verenigingen hun plaats aan, zodat het opstellen ordelijk moet verlopen. Hierbij het verzoek of u het Intres terrein schoon wilt achterlaten, er staan op diverse punten vuilnisbakken !

De intocht gaat in principe om 20.15 uur van start. De lopers gaan via de Stoutenburgerweg, Leeuweriklaan, Wiekslag en Brink richting Veenslagenweg naar de SC Hoevelaken. Aan bewoners van de Stoutenburgerlaan het verzoek, of zij een eventuele auto niet op de Stoutenburgerlaan willen parkeren.

De Syntus buslijnen rijden van 20.00 tot 21.00 uur niet door de Stoutenburgerlaan heen! De haltes Stoutenburgerlaan, Gemeentehuis en Julianalaan worden in beide richtingen op de donderdagavond 07 juni 2012 ook niet aangedaan door Syntus. Komende vanaf Amersfoort gaat de bus bij de rotonde Intres rechtdoor over de Koninginneweg om bij de rotonde waar voorheen Jonker Auto zat, rechtsaf te gaan richting Zwartebroek. De bus komende vanaf Zwartebroek volgt dezelfde route als hierboven beschreven, en sluit weer na de rontonde Intres op de normale busroute aan.

Wij beseffen dat dit een ongemak kan zijn voor een aantal busforensen, hiervoor onze welgemeende verontschuldigingen. Syntus werkt hier overigens geheel aan mee: de bushaltes worden op tijd voorzien van de informatie hierover.