Dag 4 – vrijdag 05 juni 2015

De Dag Der Dagen was aangebroken, maar de voorspellingen van Helga van Leur zagen er niet best uit…… zware regen- en onweersbuien. Angstvallend hielden wij Buienradar in de gaten ( overigens, buienradar was de meest bekend site op internet die dag ) en om 17.15 werd door het bestuur besloten, om alle routes zo in te korten, dat iedereen rond 19.30 uur bij Euretco zou aankomen.

De eerste buien werden immers tegen 20.15 uur verwacht, en dan zou iedereen gefinished zijn…… De 3 muziekkorpsen Door Wilskracht Sterk, Concordia en Blue Seals werden gebeld en zij konden op tijd aanwezig zijn, het Hoofd Verkeersregelaars was druk bezig de routes aan te passen en belangrijker nog, om alle regelaars op de hoogte te brengen van de wijzigingen, welke ook door Angie bij het Startbureau aan de scholen overgebracht werd. Social media als Facebook begon vol te stromen met berichten, en ook de mobiele telefoon bleef maar gaan…

Pluvuis opende echter om 19.30 uur zijn wolken, net toen de eerste wandelaars begonnen aan de intocht…..even later deed zijn broer Thor er een schepje bovenop, zijn donderstralen teisterden de hemel. Dit alles resulteerde in een wat verregende, lang gerekte intocht, waarbij de muziekkorpsen gewoon bleven doorspelen : hulde !

Dit alles mag de pret niet drukken : wij kunnen terugkijken op een geslaagde 2015 A4D, alle vrijwilligers ontzettend bedankt voor jullie inzet en iedereen graag tot ziens bij de 37e Avondvierdaagse Hoevelaken van dinsdag 31 mei t/m 03 juni 2016.