Dag 2 – woensdag 18 juni 2014

Met slechts 2 uitgevallen lopers werd vandaag punctueel om 18.30 uur het hek geopend door Willem en kon iedereen weer vertrekken, deze dag voerde via het Accupad richting Amersfoort, langs het gevreesde Belastingkantoor verder over de voormalige Brenninkmeijerlaan ( altijd in trek voor de scholen als fourageplaats ) en de Bergenboulevard bij Hooglanderveen met een onderdoortje in de Hanzetunnel om uiteindelijk via de Weldammerlaan terug te keren.

Aangezien vandaag Louis van Gaal zijn jongens liet voetballen tegen Down Under Australia, hadden veel wandelaars de mogelijkheid benut om de wedstrijd te volgen via een smartfeun, een “ouderwetse“  transistorradio, of via een eipet.  Ook de 30 verkeersregelaars langs de route werden steeds op de hoogte gehouden, daar is een portofoon uitstekend voor geschikt!                          

Een zeer groot aantal lopers was in het oranje gekleed, voorzien van de nodige hoedjes en petjes. Ondanks het feit dat wij deze avond gewoon lieten doorlopen, was de stemming zeer goed te noemen : op facebook stond te lezen dat het  “extra gezellig “ was volgens Evelien uit Hoevelaken. Het doet de organisatie dan ook goed om zoiets te lezen!